Fiskeguidning

Fiskeguidning

Vi erbjuder guidade fisketurer i Öregrund och Östhammars skärgård. Katarina är utbildad fiskeguide och  har vattnen kring Tvärnö som hemmavatten,har god kunskap om fiske framförallt efter gädda. Fisket sker från en Silver Shark 580.
 
Lunch och fika kan ordnas allt efter överenskommelse.
Flytväst och fiskeutrustning ingår.
 
Kontakta oss för pris eller mer info.

Fiskeguidning

För att fiska med kastspö eller meta och ta upp fisk för eget bruk krävs inget fiskekort men väl en viss kunskap inom området. Jag har båt och kunskap för fiske efter framför allt gädda men även andra arter. Jag är utbildad sportfiskeguide och erbjuder guidade fisketurer i området. 

Metoder vi använder:

  • Vi pilkar (rycker) strömming på försommaren, vilket är ett trevligt familjefiske där stor som liten kan deltaga. Om strömmingen är på hugget kan man få nästan hur mycket som helst. 
  • Vi spinn- och haspelfiskar efter gädda och abborre på vår, sommar och höst. Vid spinn- och haspelfiske fiskar vi både från land och från båt.  
  • Vi ismetar gädda på vintern där vi även kan ta med ved ut på isen och göra upp en eld och grilla lite korv och förhoppningsvis njuta av den värmande solen.

Fiskeutrustning och flytväst ingår i priset. Ni fiskar en hel- eller halvdag. Jag kan också ordna lunch- eller kaffekorg om ni så önskar. Kontakta mej för offert.

För trolling krävs fiskekort. Jag lämnar upplysningar om var du kan köpa fiskekort för de olika områdena vi fiskar i.

Tidigare guideturer

I omgivningarna är det erkänt bra fiskevatten. Att meta och kasta för eget bruk är fritt men för trolling och nätfiske krävs fiskekort. Här finns gädda, gös, abborre, strömming, öring m. m.

TVÄRNÖ DJUR & NATUR

Tvärnö Mellangården 755, 74291 Östhammar